Papaveri e Paolo Restaurant

Florence


2016

Built within an old farmhouse in the heart of Tuscany, the Papaveri e Paolo Restaurant pays homage to the gastronomic tradition of the area, updating it with new combinations and flavors.

The interior design project, bearing the signature of Dainelli Studio, preserves the traditional features and rustic character of the space, adding some modern and refined touches.

The rustic wooden floor with thick slats is set against accessories of antique brass, the bottle display made of untreated solid teak is placed alongside a modern piece of furniture out of black-stained ash wood, the bistro chairs harmoniously blend together with the padded backrests which are fixed on the walls.

By using this website, you agree to our use of cookies. We use cookies to provide you with a great experience and to help our website run effectively.